Vereina (DE), Music Teacher, French Teacher
 
"Tijdens de gehele sessie, begeleid door Dennis, voelde ik me in elke minuut veilig en energetisch vastgehouden. In zijn rol als Cacao Facilitator en Vocal Sound Activator draagt Dennis de energie van een sessie op een geweldige manier en is hij een uitstekende gids om samen door fysieke, emotionele, mentale en spirituele uitdagingen heen te werken. Zijn focus ligt 100% op zijn cliënten en zijn intuïtieve houding en intenties zijn authentiek, pragmatisch, geaard en ondersteunend voor het proces van de cliënt."


  1. (Vereina heeft een Cacao en Klankceremonie van 120 min. bij mij gevolgd tijdens mijn tijd in Guatemala in 2023)

 Aisling (VS), Alignment Mentor, Healer, Safe Space Holder 

"Dennis brengt zoveel intentie en gevoel mee in alles wat hij doet. Hij heeft een prachtige en integere verbinding met de genezende kracht van zowel cacao als het gebruik van klank. Deze verbinding schijnt door in zijn krachtige aanwezigheid en de sessies die hij geeft. Ik raad het ten zeerste aan om met Dennis samen te werken, hij is een prachtige leraar, healer en mens."


(Aisling heeft verschillende 1 op 1 sessies bij mij gevolgd tijdens mijn tijd in Guatemala in 2023)

Mariska (NL), Ondernemer, Moeder van twee

"Een magische dag vol heling en liefde. De locatie was prachtig. De yurt betoverend en zowel Dennis als Jet waren er vol liefde, respect en toewijding voor iedereen. De sjamanistische rituelen zorgden voor een perfecte aanloop naar de cacaoceremonie. Waardoor ik een prachtige reis heb kunnen maken met de cacao en muziek. Om daarna weer te landen onder het genot van heerlijk eten in de mooie tuin tussen al het groen."

(Mariska heeft in 2022 meegedaan aan een One Day Retreat die ik samen met Jet van Planthera.nl organiseerde)

Natas (NL), Menstrual Cycle Coach & Fertility Awareness Practitioner

"Jet en Dennis vullen elkaar heel sterk aan en combineren hun kennis, ervaring en intuïtie heel mooi met elkaar. Ze doen niet gewoon een aangeleerd kunstje na maar maken er echt een diep en mooi geheel van. Dat is op meerdere vlakken voelbaar. Met een zacht plantenmedicijn als cacao ben ik met hulp van hun muzikale begeleiding en heerlijke geuren bijzonder diep gegaan, ik voelde me na afloop heel bevrijd. Dit was wellicht niet gelukt zonder de veilige setting die zij vanaf de start weten neer te zetten in de groep. Dankjewel Jet en Dennis, ik kijk uit naar de volgende!"

(Natas heeft in 2022 meegedaan aan een One Day Retreat die ik samen met Jet van Planthera.nl organiseerde)