Ceremonies & Retreats

Soundhealing 1-op-1 of met zijn tweeën

In mijn prachtige ceremonieruimte ontvang ik je graag voor een individuele Soundhealing sessie. Er is plek voor twee deelnemers. Het is daarom ook mogelijk om een duo ervaring te creëren. We gaan samen op reis onder begeleiding van betoverende klanken. Om deze reis nog mooier te maken kunnen wij de Soundhealing ook combineren met de magie van Cacao. Een buitengewone reis waarbij de harmonieuze klanken van Soundhealing samenkomen met de magie van cacao. De klankreizen met cacao bieden een unieke gelegenheid om diepe ontspanning te ervaren, innerlijke inzichten te verkrijgen en jezelf te ontdekken op een dieper niveau. Laat je leiden door de klanken terwijl de cacao je zintuigen opent en je hart voorbereidt op heling en groei.

Ceremonies & Retreats

Tijdens de Ceremonies & Retreats bundelen Klanknatuur en Planthera hun krachten om iets heel bijzonders te creëren. Samen brengen we de helende kracht van klank en cacao naar nieuwe hoogten, en bieden we unieke ceremonies en retreats die je uitnodigen voor een diepgaande en transformerende reis.

 Onze ceremonies en retreats zijn ontworpen om een heilige ruimte te creëren waar je de genezende krachten van de natuur en klank kunt omarmen, en waar je kunt thuiskomen bij jezelf. 

Laat ons je meenemen op een reis naar herstel, bewustwording en zelfontdekking. Samen met Planthera.nl brengen we de wijsheid van de plantenwereld samen met de helende tonen van klank, ondersteund door de kracht van cacao. Onze ceremonies en retreats zijn gelegenheden om diepe verbindingen te maken, inzichten op te doen en de magie van het leven te vieren.